به گزارش خبرگزاری حوزه، سیدحامد عاملی ۳۰ فروردین در جلسه هماهنگی بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز در استانداری اردبیل اظهار کرد: باید شرایطی را در استان فراهم کنیم تا عقب ماندگی های گذشته در حوزه مدرسه سازی جبران شود و با استفاده از ظرفیت خیرین مسئولیت اجتماعی کارخانجات، بانک ها و بحث مولدسازی سرانه فضای آموزشی را ارتقاء دهیم.
عاملی ضرورت برگزاری جشنواره پرشور و آبرومند خیرین مدرسه ساز در اواخر اردیبهشت ماه امسال را یادآور شد و بیان کرد: خانه اردبیلی های مقیم تهران ظرفیت خوبی است تا با دعوت از متمولین اردبیلی ساکن تهران به ویژه اهالی بازار تهران بتوانیم از توانمندی مالی آنها برای ساخت مدرسه و تکمیل و تجهیز واحدهای آموزشی نیمه تمام استفاده کنیم.
وی گفت: در خود استان نیز باید از ظرفیت نظام مهندسی، جامعه پزشکی، اصناف و بازاریان، اتاق بازرگانی و دیگر فعالان اقتصادی استفاده کرده تا با دعوت به این جشنواره بتوانیم انگیزه های مادی و معنوی آنها را در کمک به مدرسه سازی تقویت کنیم.
استاندار اردبیل از علما، صاحبان تریبون، صداوسیما و رسانه ها خواست؛ در هفته منتهی به برگزاری این جشنواره ارزش و جایگاه علم آموزی و کمک به مدرسه سازی را به خوبی تبیین و تشریح کرده و تلاش کنند تا جریان افکار عمومی را به این سمت و سو سوق دهند.
عاملی با انتقاد از تغییر نام مدارس خیرساز تصریح کرد: این کار در سال های گذشته و به دلایل متعدد رخ داده که یک حرکت مذموم و ناپسند است و باید جلوی این کار گرفته شود.
وی ادامه داد: همانطوری که در استان هایی نظیر اصفهان در محلات و کوچه ها به همت خود مردم خانه های فرهنگی راه اندازی شده ما نیز چنین الگویی را باید در توسعه و رونق بخشی به مراکز فرهنگی و آموزشی مورد توجه قرار دهیم و با نامگذاری این مراکز به نام افراد خَیّر انگیزه معنوی و فکری کار آنها را به نوعی تبلیغ کنیم.
رئیس شورای آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار کرد: در کنار برگزاری این جشنواره شایسته است آیین تجلیل از خیرین نمونه و فعال، کلنگ زنی و یا افتتاح واحدهای آموزشی و بازدید خیرین از مجموعه های آموزشی موفق مورد توجه قرار گیرد تا انگیزه بیشتری را در خیرین برای امر مدرسه سازی شاهد باشیم.
عاملی خاطرنشان کرد: از صداوسیما و شهرداری درخواست خواهیم کرد تا در ایام منتهی به جشنواره کارهای تبلیغی و فضاسازی مناسب را در دستور کار قرار داده و به برگزاری شایسته جشنواره بیست و ششم کمک کنند.
وی افزود: مهمترین عنصر قطع زنجیره فقر توانمندسازی دانش آموزان این خانواده هاست تا با تحصیلی شایسته و مناسب بتوانند خانواده و نسل های آینده را از فقر نجات دهند.
نظر شما